5 meglerhus om Telenor

ABG Sundal Collier, Fondsfinans, DnB NOR Markets, Goldman Sachs og Lehman Brothers kommer med følgende Telenor-anbefalinger etter tallfremleggelsen.

Næringsliv

ABG Sundal Collier oppjusterer Telenor-anbefalingen fra "nøytral" til "kjøp", men kursmålet på 125 kroner beholdes, melder Reuters.- Vi synes forventningene nå kom ned på rimelige nivåer, sier analytiker Jesper Wilgodt om Telenors forventninger til 2008.Fondsfinans opprettholder kjøpsanbefaling og kursmål på 132 kroner.DnB NOR Markets står fast ved sin kjøpsanbefaling og et 12 måneders kursmål på 150 kroner.Goldman Sachs kutter sitt kursmål fra 131 til 125,4 kroner. Nøytral-anbefalingen opprettholdes.Lehman Brothers nedjusterer kursmålet fra 140 til 132 kroner.Telenor er sist omsatt for 102,50 kroner, opp 0,2 prosent.

Nyheter
Børs