Ifølge DN vil forretningsmann og P4-gründer Endre Røsjø ha en skriftlig bekreftelse fra Hydro om at selskapet ikke vil forfølge ham med bakgrunn i en konsulentavtale i Irak. Han misliker det han oppfatter som mistenkeliggjøring fra Hydros side.I oktober i fjor ble det kjent at Hydro i 2003 stoppet en konsulentavtale med Røsjø der forretningsmannen skulle sikre selskapet adgang til de oljerike områdene i Nord-Irak. Hydro kunne ikke leve med at Røsjøs partner i avtalene skulle være hemmelig. Skriverier i DN og Stavanger Aftenblad har fått Røsjø til å føle seg utsatt for sverting.- Slik vi leser det, er det ingen tvil om at kilden til disse oppslagene, er i selskapet, sier Røsjøs advokat Ingjald Ørbeck Sørheim.- Det er helt uten grunnlag at han skulle ha forsøkt å involvere Hydro i monkey business, sier Ørbeck Sørheim.- Det er belastende å lese at Reiten skulle ha reddet Hydro fra å komme borti noe virkelig stygt ved å stanse avtalen, sier han.