Skriver du inn søkeordet hengekøye i Google, er en av de første treffene nettstedet . Dette nettstedet er drevet av Tom Madslangrud, eller som han selv kaller seg: hengekøyemannen. På nettstedet hans kommer det frem at han tror på avslapping, og et møte med han gjøre det helt klart at dette er ingen kapitalist, men en slags filantrop som lever og ånder for avslapping.Saken fortsetter under bildetPå laidback.no, og i hans Lounge er det mulig å kjøpe hengekøyer, gigantiske sakkosekker, hengestoler, babyhengestoler og alt annet relatert til avslapping. I tillegg til å selge ekstremt komfortable sitte- og liggemøbler, driver han et slags moderne møterom kalt Laidback Lounge. Dette kan du leie om du ønsker å bedrive brainstorming eller bare ha et møte mens du slapper veldig av. Som han sier på , så inngår dette i hans stadige og vedvarende kamp mot stress - bevegelsen LicenceToChill. LicenceToChill ble initiert ved konstitueringen av HV (HengekøyasVenner) for snart 10 år siden. Møtekonseptet LL ble sluppet sommeren 2007 og har vist seg som en fruktbar og befriende variasjon i forhold til mer etablerte møterammer. På Laidback Lounge har du tilgjengelig sakkosekker, hengekøyer, internett, Playstation 3 og ..ehm... en tavle.Saken fortsetter under bildet.HegnarOnline endte opp med å kjøpe en hengekøye og hengekøyestativ for under 4.000 kroner, og dette oppsettet anbefales på det sterkeste. Du må lete lenge etter noe som gir samme avslapping som en hengekøye.