2,3 millioner svenske husstander får nå posten levert av CityMail. Posten Norge har dermed større husstandsdekning i Sverige enn i Norge.- Fra april måned når vi halvparten av de svenske husholdningene, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge i en pressemelding fra selskapet.CityMail planlegger ytterligere vekst og sikter mot 60 prosent husstandsdekning i Sverige i løpet av to år.Fra før dekker Posten rundt en million husstander i Danmark. Målet er en dobling av omsetningen utenfor Norge innen 2011.Tirsdag kom nyheten om at postverkene i Danmark og Sverige fusjonerer for å skape en sterk nordisk base og styrke konkurransekraften. Det svensk-danske postselskapet vil få en årlig omsetning på 45 milliarder svenske kroner, mot Postens Norges omsetning på 27,4 milliarder kroner (tilsvarende 31,7 milliarder svenske kroner).- Sammenslåingen mellom den svenske og danske Posten er en bekreftelse på at vi må videreføre den veien vi har staket ut. Vi vil fortsette å kjøpe selskaper i Norden slik at vi kan tilby stadig bedre produkter og løsninger til våre nordiske kunder, sier Mejdell.Posten Norge slår fast at deres mål er å bli det ledende postselskapet i Norden.CityMail har spesialisert seg på adresserte utsendelser fra bedrifter til andre bedrifter eller privatpersoner. (©NTB)