Telio leverer rekordresultat for første kvartal 2008, og befester posisjonen som en ledende europeisk leverandør av bredbåndstelefoni, heter det i en melding.Telio fikk et resultat før skatt på 10,9 millioner kroner i første kvartal 2008, mot 3,6 millioner i tilsvarende periode året før. Driftsresultatet ble 12,0 millioner kroner, opp fra 4,1 millioner kroner.Selskapets driftsinntekter beløp seg til 94,3 millioner kroner, opp fra 88,4 millioner kroner i fjor.- Resultatet i første kvartal 2008 er det beste noensinne. Vi kom med den samme meldingen for fjerde kvartal 2007, og har i tillegg mer enn doblet driftsresultatet sammenlignet med fjerde kvartal. Det er vi svært godt fornøyde med, sier Eirik Lunde, administrerende direktør i Telio Holding ASA.Her er og Telio-aksjen stiger 2,5 prosent til 16,40 kroner.