Denne mannen kjøpte Quart

Investoren Arild Buli har sammen med flere samarbeidspartnere kjøpt både merkenavnet Quart og alt festivalutstyret.

Næringsliv

Arild Buli opplyste på en pressekonferanse onsdag at det i år vil bli arrangert en minifestival, men at Quartfestivalen vil bli gjenopplivet med full tyngde neste år.- Byen og næringslivet får nå en sjanse til, for å se om de vil ha festivalen. Jeg mener Quart fremdeles er noe å ta vare på, selv om den har vært sidekjørt de siste årene, sier Buli til Fædrelandsvennen.Festivalen skal fortsatt hete Quartfestivalen, og Buli opplyser at profilen vil være den samme som den har vært tidligere.Budgivningen startet onsdag og ifølge bostyrer Øystein E. Krabberød var det sju budgivere på hele eller deler av boet. Fire av dem ønsket å kjøpe hele «pakken», både merkenavnet og alt festivalutstyret.

Nyheter
Næringsliv