Filmer førte til unge jenters graviditet

Filmer som Juno og Knocked Up får skylden for en voldsom oppgang i unge jenters graviditet i USA.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Nå som sommerferien skal tilta, venter 17 jenter på Gloucester High School barn. Dette er mer enn fire ganger det vanlige antallet graviditeter på skolen med 1200 elever. Time Magazine mener filmer som Juno og Knocked Up glorifiserer tenåringsgraviditet, og det åpenbare hoppet i antall jenter som er gravide ikke er tilfeldig.Pakt Denne katolsk skole i Massachusetts trekker frem ekstreme resultater, da en rekke jenter har inngått en pakt om å bli gravid. En av fedrene til barna skal være en 24 år gammel hjemløs mann.Kan filmer påvirke unge jenter til å ta slike avgjørelser?Her er trailere til Juno og Knocked Up:Les hele saken i Time Magazine her.

Nyheter
Næringsliv