Ni aktører vil kjøpe Quart

Ni aktører har meldt sin interesser for å kjøpe hele eller deler av boet etter Quart-festivalen.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Næringsliv

Budrunden kan komme i gang allerede i løpet av de nærmeste dagene. Hvorvidt festivalutstyret og rettighetene selges samlet eller stykkevis, avhenger av hva som gir best pris.Det viktigste i boet er navnet Quart og hjemmesiden. I tillegg til rettighetene er det en del utstyr på lager som skal selges.- Hvis du teller de som er interessert i festivalutstyret og de som er interessert i rettighetene til Quart, så er det samlet sett åtte-ni interessenter, sier bostyrer og advokat Øystein Krabberød, til fvn.no.Det er ikke kjent hvem aktørene er. Krabberød sier det først og fremst er andre festivalarrangører som ønsker å skaffe seg navnet og utstyret.Bostyreren kjenner foreløpig ikke til hvor store verdier det er snakk om. Det er heller ikke kjent hvilken pris som er sannsynlig for boet.- Det er ting som er i garasjen og på lagrene som kan se ut som noe trelemmer, men som åpenbart har verdier når det gjelder å arrangere en festival, sier Krabberød. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv