Positiv melding fra Wega Mining

Wega Mining har kommet med en oppdatering i i fra Koulekoun-lisensen (WMG 4) i det nordøstlige Guinea.

Bilde: Lars Marius Furu Foto: Scanpix
Næringsliv

Wega Mining opplyser at resultater fra boreprogrammet fortsetter å vise stor bredde i gullmineraliseringene i hullene mot nordre del av hovedsonen i Koulekoun-lisensen (WMG 4) i det nordøstlige Guinea.Alle hull fra siste del av boreprogrammet har vide partier med god gullmineralisering.Hele boreprogrammet er nå ferdig på Koulekouns hovedsone, og de siste analyseresultater forventes mottatt over de nærmeste ukene.- Vi er svært fornøyd med det faktum at denne strukturen bare fortsetter i same bredde som det vi observerte lenger sør. Vi har i tillegg identifisert andre borelokasjoner rundt på lisensområdet som har potensial til å øke det totale ressursbildet, sier Michael Gareau, direktør for Wega Minings letevirksomhet, i en kommentar.Du finner alle detaljene i meldingen fra Wega Mining .

Nyheter
Børs