Bading og shopping på festival

Trivselen er stor på campen til Roskilde-festivalen. Mange aktiviteter og et strålende vær var en hard konkurrent til musikken.

Foto: Scanpix

Det er ikke lett å komme seg på festival når man kan både gå på skøyter, bade, spise og drikke på campen. Til og med fisking tilbys festivalpublikummet fra en liten sjø fylt opp med spretten småfisk.Søskenparet Kjersti Marita og Camilla Mathilde Ingvaldsen fra Nannestad prioriterte shopping. De er veldig fornøyd.- Vi har hatt en herlig festival og koser oss masse, sier de og prøver solbriller med persienner i stedet for glass.Et strålende vær har løftet stemningen ekstra høyt av lettelse over å slippe det voldsomme regnet som utløste flomvarsel under festivalen i fjor. Dermed var det også fristende å bytte ut køen foran dusjene med en forfriskende dukkert i festivalens egen lille sø.Drøye 66.000 festivalgjester hadde ved siste offisielle opptelling fredag kommet seg innenfor portene. (©NTB)Helle.Hoiness@ntb.no