Nærmere løsning i Iran?

Det ser ut som Iran kan ta et lite steg i retning mot forhandling med USA. Kan en invasjon fra Israel unngås? (Oppdatert)

Foto: Scanpix

Iran har gitt det som blir kalt "et konstruktivt svar" på insentivpakken som kom i forbindelse med landets atomprogram, sier EUs utenriksrepresentant Javier Solana. Meldingen kom til Solan fra sjefsforhandler Saeed Jalili i Det iranske sikkerhetsrådet, melder Bloomberg News.- Myndighetene i Iran har forberedt og presentert et svar med fokus på felles grunnlag og et konstruktivt syn, heter det fra Iransk TV.Samtalene skal bli holdt i midten av juli.IsraelEn ikke-navngitt Pentagon-kilde, skal ha sagt til ABC News, at de er bekymret for at Israel skal gjennomføre et angrep på Irans atomanlegg før utgangen av året, og at det er "tiltagende sannsynlighet" for et angrep, skrev TDN Finans 1. juli.