Ny stygg smell for Collett

Gambak og forvalter Albert Collett har fortsatt fem klare favoritter på Oslo Børs. Snur det i Funcom denne uken?

Foto: Finansavisen

Aksjefondet Gambak og forvalter Albert Collett ser fortsatt ingen grunn til å foreta seg noe med sine fem utvalgte aksjer i Dns porteføljekonkurranse.Som i uken før gikk han på en stygg smell i Funcom, denne gang måtte han akseptere et fall på 15,9 prosent. Derimot kan han glede seg over at den samme aksjen steg over 20 prosent på Oslo Børs i går.Gambak-porteføljenAwilco OffshoreBonheurData ResponsFuncomTelenorColletts portefølje falt ifølge avisen dermed 6,3 prosent i forrige uke, og er dermed opp 19,1 prosent siden 1. april. Dette er fortsatt langt bedre enn hovedindeksen på Oslo Børs, som er opp 11,8 prosent i samme periode (per 27/6).