Petter Stordalen utfordrer prinsessen

- Jeg er fender og Gunnhild er kaptein, sier Petter A. Stordalen til HegnarOnline. I dag satser han på å utkonkurrere svenske prinsesse Madeleine på seilas i Marstrand.

Scanpix / Scanpix

Den svenske kjendiseliten er nå samlet utenfor Marstrand for å delta i VM-seilaset Match Cup Sweden. Seansen finner sted fra 30. juni til 6. juli.Svenske prinsesse Madeleine stiller opp for å konkurrere med kjendiser som Henrik Lundqvist, Tony Rickardsson, Pelle Pettersson og Glenn Hysén i dagens Celebrity Race.Dette har selvfølgelig også konkurransemannen Petter A. Stordalen fått med seg. Han har tatt turen til Marstrand sammen med kjæresten Gunnhild Melhus.- Nå skal jeg seile om kapp med prinsesse Madeleine. Jeg er fender og Gunnhild er kaptein, sier en ordknapp Stordalen til HegnarOnline.