Petter Stordalens siste miljøstunt

Den kreative hotellkongen Petter A. Stordalen ønsker å hjelpe miljøet, samtidig som det doneres penger til fattige i Afrika.

Foto: Finansavisen

I Choice skal salget av flaskevann minimeres og erstattes av egenproduserte Camelback-flasker som kan etterfylles med vann fra kranen. Hele overskuddet fra salget skal gå til vannprosjekter i UNICEF.- Flaskevann forurenser unødvendig og mye. Med salget av Camelback-flasker vil vi tilby et miljøvennlig alternativ. Overskuddet skal gå til UNICEF og brønnbygging i Malawi. På denne måten kan våre gjester være miljøvennlige og samtidig sørge for drikkevann til familier som trenger det. To gode ting på en gang, forteller Liv Kindem, Direktør Marked Choice Hotels Scandinavia.Choice håper at salget av Camelback-flaskene skal generere 250.000 kroner i året til vannprosjektet i Malawi.