Søkkvåte restaurantgjester løp fra regningen

Da himmelen åpnet seg og tordenværet satte i gang i Oslo lørdag ettermiddag, rømte gjestene uteserveringen Lekter'n uten å betale regningene.

Scanpix / Scanpix

Da regnet begynte å fosse ned løp gjestene sin vei mens gjennomvåte servitører ble stående igjen med like våte regninger i hånden, sier en av gjestene til Dagbladet.no.- Det stemmer, det ble 20 000 ubetalte kroner, sier kommunikasjonssjef for Lekter'n, Stig Neverdal, til avisen.Han forstår at mange valgte å forlate uteserveringen på Aker Brygge da stekende sommervær brått ble forvandlet til plaskregn og dundrende tordenvær. Men han håper likevel mange kommer tilbake for å gjøre opp for seg.- Det var en del med barn som måtte gå, sånn er det bare, men vi håper at de kommer tilbake og betaler, sier han.Det voldsomme tordenværet førte til branner, strømbrudd og store problemer for bil- og togtrafikken i hovedstaden. Det er ikke meldt om personskader som følge av uværet. (©NTB)