Golden Ocean har steget med over 20 prosent i løpet av den seneste uken. Analytiker Tore Fugelsnes i Nordea mener at Golden Ocean fortsatt har mer å gå på, skriver Finansavisen. I en analyse datert den 14. august skriver han at verdsettelsen av Golden Ocean fortsatt er attraktiv og han hever kursmålet på aksjen fra 32,7 til 34,3 kroner fordi dollaren har styrket seg.Ifølge Finansavisen er også analytiker Stian Rønningen i Landsbanki positiv til tørrlastaksjer og favoritten hans er Golden Ocean.- Forventingene til tredje og fjerde kvartal er helt enorme. Man kan også se på dagratene for hele 2009 hvor dagratene ligger på 130.000 dollar, noe som tilsvarer en premie på 6.000 dollar dagen over spotraten, og det er helt vanvittig, sier Rønning til TDN Finans.I dag ligger dagratene i papirmarkedet på 160.000 dollar for capesize i fjerde kvartal, mens spotraten onsdag i forrige uke lå på 124.000 dollar- Av børsnoterte norske selskaper er det Golden Ocean som helt klart er min favoritt, sier Rønning til nyhetsbyrået.