Oslo Børs mener at mye tyder på at innsideinformasjon i forbindelse med et mulig Tandberg-bud har lekket ut i markedet. DN skrev i går om et mulig bud på videokonferanseselskapet fra amerikanske Silver Lake. Det ble også kjent at et annet stort oppkjøpsfond jobber med et konkurrerende bud.- Artikkelen inneholder informasjon som fremstår som presis. Dette ligner en lekkasje så langt vi kan vurdere i dag, sier pressetalsmann Tor Arne Olsen ved Oslo Børs til DN.Markedsovervåkningen ved Oslo Børs tok direkte kontakt med Tandberg-ledelsen i går.- Vi har konfrontert dem med informasjonen som har kommet frem. Det er viktig å påpeke at denne type lekkasjer ikke trenger å komme fra selskapet. Vår erfaring er at sensitiv informasjon ofte glipper ut fra rådgivingsmiljøer som er involvert, sier Olsen.