Nå slipes spareknivene i flere norske medier. Tirsdag blir kutt i TV 2 på 110 millioner kroner kjent, skriver VG, og antyder at så mange som 60 av totalt rundt årsverk må kuttes. Hvor kuttene kommer blir trolig offentligjort tirsdag i neste uke, men kuttene skal visstnok ikke ramme sendeskjemaet.Også Aftenposten og Dagens Næringsliv har begynt å se på hvor det kan spares penger. I følge DN ble det opplyst på et allmøte i Aftenposten tirsdag at kostnadene må reduseres betydelig. Totalt skal det være snakk om 20 millioner kroner i 2009. I følge VG er det snakk om ytterligere kutt i Aftenposten også i 2010 og 2011.I Dagens Næringsliv fikk de ansatte opplyst på et allmøte onsdag at det var innført ansettelsesstopp og at det vil bli innført flere tiltak for å kutte kostnader. Nå skal de bli mer bevisst på kostnadsbruken, uttaler ansvarlig redaktør Amund Juve.Også i Edda Media planlegges kostnadskutt. Han sier til DN at de må sette i gang tiltak for å redusere kostnadene og at det er åpenbart at de må se på bemanningen.