Wine Spectator, som hevder å ha to millioner lesere verden over, skamroser både menyen og vinkartet til den italienske luksusrestauranten, og tildeler den like godt sin Award of Excellence. Tidsskriftet framhever blant annet restaurantens ovnsstekte pattegris, gåselever og grillede reker med aubergine, samt vinkjelleren som teller 2.100 eksklusive flasker.Men Osteria L'Intrepido i Via Filipetti i sentrum av Milano har aldri eksistert. Restauranten ble diktet opp av vinskribenten og forfatteren Robin Goldstein, som satte seg fore å avsløre hvor vilkårlig og tåpelig Wine Spectators restaurant-kåringer er, kan The Independent fortelle.For å føre vin-tidsskriftet bak lyset opprettet han en falsk nettside og trykket opp en falsk meny. Den sendte han til Wine Spectator, sammen med gebyret på drøyt 1.300 kroner som tidsskriftet krever for å ta restauranter opp til vurdering.At Goldstein i tillegg la ved en liste over spesielle godbiter fra vinkjelleren, som i hovedsak besto av dyre viner som tidligere var slaktet av Wine Spectator, gjør ikke saken mindre pinlig for tidsskriftet. En av vinene, en Amarone Classico La Fabriseria fra 1988, fikk i sin tid karakteristikken «lukter som insektspray», mens en annen, en Amarone Classico Gioe fra 1993, ifølge tidsskriftet hadde «for mye malingstynner og neglelakk-karakter».