Opera-aksjen åpnet på 25,10 kroner på mandag, og omsettes nå for 20,90 kroner. Aksjen har da falt 16,7 prosent på bare to dager! Hvorfor?Vel, Google presenterte i går et , og er da plutselig en konkurrent av Opera.- Vi ønsker Google Chrome velkommen og noterer at mye av funksjonaliteten er hentet fra Opera. Googles nye nettleser er et klart tegn på at Internett er fremtidens applikasjonsplattform, noe som passer godt med Operas visjon. Vi vil fortsette å videreutvikle vår nettleser, med fokus på å gi brukerne en trygg, rask og produktiv opplevelse, skriver Jon S. von Tetzchner, CEO i Opera Software i en e-post til HegnarOnline., kan du laste ned Google Chrome. Chrome krever Java 6 update 10 som du finner .Google Chrome vil i første omgang komme til Windows, og skal lanseres i over 100 land. Linux- og Macversjoner av nettleseren er ventet senere.Nettleseren bruker åpen kildekode, og hver fane er en egen nettleser. Krasjer en fane, krasjer ikke hele nettleseren. Chrome kommer også med en egen JavaScript-motor, kalt V8.