Hegnar om Vendelas Anne-Cat-fight

Trygve Hegnar mener det er dødfødt av Vendela Kirsebom å saksøke komikeren Anne-Kat Hærland.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Vendela Kirsebom er en av personene som får gjennomgå i det nye showet til Anne-Kat Hærland. Hun føler seg dypt krenket, og ønsker nå hjelp fra advokater for å stoppe komikeren.Finansavisens ansvarlige redaktør Trygve Hegnar skriver på lederplass fredag at det prosjektet er dødfødt.- Modellen Vendela Kirsebom vurderer et injuriesøksmål mot Anne-Kat Hærland fordi komikeren i sitt nye show («Gift, men ingen fanatiker») latterliggjør henne (på det groveste). Det søksmålet vil være dødfødt, skriver Hegnar.- Ytringer i et satirisk program er en meningsytring (i juridiske termer en verdivurdering) og ikke en faktapåstand, og Kirsebom vil ikke oppnå annet enn en stor advokatregning, skriver Hegnar.Les hele lederen i dagens utgave av Finansavisen.