- Katastrofe. Jeg taper mye penger

- Jeg taper mye penger, men det var også noen velstående mennesker der som har puttet inn penger, sier Sten Ihlebakke etter konkurs.

Publisert 10. sep. 2008 kl. 05.56
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Foto: HegnarOnline

Alfa Invest 2010 er konkurs. Selskapet tapte store beløp på lånefinansierte investeringer i IT-selskaper som Exense og Apptix.- Jeg hadde en stor eierandel i Alfa Invest, så dette er en katastrofe. Jeg taper mye penger, men det var også noen velstående mennesker der som har puttet inn penger, sier styreleder Sten Ihlebakke i Exense til DN.Jens P. Heyerdahl d.a.y (sønnen til den tidligere Orkla-sjefen) og Bård Snilsberg var blant de andre eierne.De fem meglerhusene som er kreditorer, har utestående 17,7 millioner kroner.