Den demokratiske presidentkandidaten i USA ble satt til en odds på 10.000-1 onsdag, etter at en britisk forretningsmann satte 10 pund på at Obama kom til å bli ny manager i den engelske eliteserieklubben West Ham.Det skjedde rett etter at det ble kjent at Alan Curbishley trakk seg fra managerposten i klubben.Bettingbyrået William Hill aksepterte det friske veddemålet fra forretningsmannen, som dermed vil innkassere 100.000 pund om Obama blir ny sjef for West Ham.I lang tid har det versert rykter om at Obama skal være West Ham-supporter etter et besøk i England for fem år siden.- Men det spørs om ikke Obama er mer interessert i en annen litt mer profilert jobb i øyeblikket, sa Williams Hill-talsmann Graham Sharp.Bettingbyrået mener for øvrig at Obama er favoritt til å bli nye president i USA, mens de har mest tro på at tidligere West Ham-spiller og nåværende landslagssjef i Kroatia Slaven Bilic, blir West Hams nye manager. (©NTB)