Petter A. Stordalens suksessformel

– Hos oss jobber det mennesker i alle aldre, farger og fasonger, sier hotellkongen Petter A. Stordalen. Du trenger ikke 5 i gym for å jobbe i Choice.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Mandag slo Klassekampen fast at 8.500 ansatte i Petter A. Stordalens Choice Hotels Scandinavia har et sykefravær som er lavere enn for gjennomsnittet i Norge.– Overraskelsen var stor da avisa på lederplass presterte å påstå at dette skyldes en gjennomført kynisk ansettelsespolitikk. Hadde en ikke visst bedre, kunne lederen gi inntrykk av at kun unge friskuser med 5 i gym får jobb i Choice, skriver Stordalen på sin blogg. – Alle som kjenner hotellbransjen vet at det ikke er tilfellet. Hos oss jobber det mennesker i alle aldre, farger og fasonger. Vår strategi er at vi investerer i trivsel. Vi tror at folk jobber bedre når de trives. Og vi tror at det lave sykefraværet blant våre ansatte kan være en indikasjon på at folk også er mindre syke når de jobber i en arbeidskultur de identifiserer seg med og opplever at de er en viktig del av, avslutter Stordalen.

Nyheter
Næringsliv