Fem av de somaliske piratene som fredag satte fri en saudiarabisk supertanker mot løsepenger, druknet med sin del av løsepengene da båten deres kantret.Båten kantret i uværet etter at piratene hadde forlatt supertankeren Sirius Star, sier piraten Daud Nure, som ikke selv var med på kapringen. Det var åtte personer om bord i båten, men kun tre av dem klarte å svømme i land.- Båten kantret fordi piratene kjørte med høy fart av frykt for å bli angrepet av et av marinefartøyene som patruljerer farvannet, sier Abukar Haji, som er onkelen til en av de omkomne piratene.Liket etter én av de fem har skylt i land, mens fire fortsatt er savnet og antas å være omkommet. I tillegg gikk en betydelig pengesum tapt. Piratene som kapret Sirius Star, skal i alt ha fått 3 millioner dollar i løsepenger. (©NTB)