Et resultat skulle egentlig vært lagt fram for konsernstyret 18. desember i fjor, men de skandinaviske kabinforeningene var ikke kommet i mål da og fikk utsettelse til 14. januar.SAS' kabinforening i Sverige er etter det TDN Finans erfarer ferdig med sine forhandlinger og har signert kuttavtale med SAS. Også Norsk Kabinforening er i mål, sier 1. nestleder Elisabeth Goffeng til NTB.Hun ønsker ikke å si noe nærmere om resultatet onsdag formiddag, men viser til at kommentarer vil bli gitt i etterkant av styremøtet i Stockholm. Ifølge Goffeng er man fortsatt ikke enig med SAS om ny kollektivavtale for de kabinansatte.Fagforeningene i SAS er bedt om å være med på å bidra med kostnadskutt på vel 2 milliarder kroner før 2010. I tillegg arbeides det med en spareplan som skal gi konsernet et overskudd på tre milliarder innen 2011.På styremøtet er det ventet at administrasjonen vil orientere om bestrebelsene på å selge det baltiske selskapet airBaltic, som SAS eier 47,2 prosent av. (©NTB)