Stordalen om finanskrisen

- I 2009 gir vi jernet. For livets glade gutter går sola aldri ned, sier hotellkongen Petter A. Stordalen.

Foto: Scanpix

2008 ble et godt økonomisk år for Petter A. Stordalens Home og Choice. Hotellkongen innrømmer at vi går et utfordrende år i møte, men han velger tradisjonen tro å se etter muligheter.-Selv om usikkerheten er stor ved inngangen til 2009, er jeg ganske sikker på en ting; 2009 blir ikke like godt. Men det behøver ikke bety at året blir dårlig, skriver Stordalen på sin blogg.-Norge er heldig på mange måter. Landet har blant annet en forsiktig statsminister som ikke mistet hodet under finanskrisen i høst. Regjeringens virkelige test kommer med krisepakken som skal presenteres 26. januar. Dersom regjeringen skal makte å ta i bruk alle samfunnets ressurser i 2009, må den spille på lag ikke bare med opposisjonen. Like viktig blir det å spille på lag med privat sektor, sier Stordalen.-Folk spør meg om jeg sover godt om natta jeg som har nesten 9.000 ansatte. Jeg svarer at jeg sover godt fordi jeg har nesten 9.000 ansatte. Og i 2009 gir vi jernet. For livets glade gutter går sola aldri ned. Vi skal videre. Vi ansetter gjerne flere. I Choice har vi trua. Vi har trua på kapitalismen, på regjeringa og på oss selv. Derfor tror vi på 2009, avslutter Stordalen.