Aftenposten kutter utgavene til Aften

Aftenposten Aften kutter i antall utgaver.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Aftenpostens aftenutgave vil komme ut tre ganger i uken fra tirsdag 5. mai. Samtidig lanseres en ny internasjonal seksjon i morgenutgaven. Vedtakene om dette ble gjort i Aftenpostens styre tidligere i dag, heter det i en melding fra Aftenposten tirsdag.- Vi har gjort meget grundige utredninger rundt Aften og hvordan vi best skal ivareta vår sterke posisjon i Oslo-markedet. Når vi nå velger å utgi avisen tre dager i uken - tirsdag, onsdag og torsdag - tar vi vekk de to dagene hvor undersøkelsene viser at folk har dårligst tid og vi derfor har færre lesere. Mandag er den dagen som har lavest Aften-lesning, og på fredag velger nok mange av abonnentene å bruke tid på A-magasinet i stedet, sier Hilde Haugsgjerd i en kommentar.

Nyheter
Næringsliv