Alt blir registrert av Norsk Tipping

100 prosent registrert spill fra og med 23. februar.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Norsk Tipping innfører 100 prosent registrert spill fra og med 23. februar. Det betyr at alle må ha spillerkort for å spille hos Norsk Tipping. Dette gjelder for alle spill bortsett fra Flax.- Vi ser på 100 prosent registrert spill som et godt virkemiddel for å forvalte spillmarkedet på en sosial ansvarlig måte, sier administrerende direktør i Norsk Tipping, Torbjørn Almlid.Registrert spill hindrer hvitvasking med vinnerkvitteringer, og dette blir innført blant annet etter ønske fra Økokrim og Finansdepartementet.- At alt spill foregår registrert gir oss i tillegg en effektiv alderskontroll for 18-årsgrensen på Oddsen. Det åpner også for nye tjenester innenfor ansvarlig spillvirksomhet, som f. eks å ha grenser for tap og forbruk slik vi har på spillterminalene, sier Almlid.Farvel til uavhentede premierMed innføringen av 100 prosent registrert spill vil det aldri mer forekomme uavhentede premier. Pr 31.12.2008 var det 17,9 millioner premiekroner som ikke var hevet fra uregisterte spillere.- Med 100 prosent registrert spill sørger vi for at alle får den premien de har krav på. Dette skjer på en rask og trygg måte, uansett om det dreier seg om 45 kroner eller 20 millioner, sier Almlid.1,8 millioner nordmenn har spillerkort, og ni av ti kunder hos Norsk Tipping spiller allerede registrert.

Nyheter
Næringsliv