Langemyhr begjært konkurs

Byggmester Harald Langemyhr AS er begjært konkurs av en underleverandør.

Foto: Scanpix
Næringsliv

27. februar møtes Byggmester Harald Langemyhr AS og Norsk Nøkkelservice AS i Tønsberg tingrett.Norsk Nøkkelservice krever oppgjør for en leveranse av låsutstyr som skal ha blitt levert i forbindelse med byggingen av Økern sykehjem i Oslo, skriver Tønsbergs Blad.Så lang har ikke partene klart å bli enige om hva og hvor mye som ble levert til byggeplassen.Advokaten til Byggmester Harald Langemyhr AS avdramatiserer imidlertid saken. Han tviler på at det vil gå så langt som at saken havner i retten. Han mener konkursbegjæringen kun er et middel for å få til en rask løsning mellom de to partene.- Det er ingen stor dramatikk i dette, og jeg regner med at saken ikke havner i skifteretten, sier advokat Bjørn Soltvedt til avisa.Han hevder at ingen av Byggmester Harald Langemyhrs kreditorer har interesse av en konkurs i firmaet, men at de i stedet vil vente for å se om Langemyhr vinner fram med sine krav mot Oslo kommune. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv