25 konkurser

Onsdag ble 25 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: iStockphoto
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: Treborg Aksjeselskap. Oslo: Autospectrum AS; Blueline Shipping AS; Enga Bar & Kafe AS. Hedmark: Trysil Hytte og Fritidsbygg AS. Oppland: Th Jacobsen Bygg og Tømrermester AS; Woodmaster AS. Buskerud: Rv 7 Auto; Trebo Norge AS. Vestfold: BK Consult; Metrix Trading Ltd. Telemark: Elektrobutikken AS; Felicias Gave og Interiør AS. Vest-Agder: Lenio A/S. Rogaland: Nord West Bulk AS. Møre og Romsdal: Renate Madla AS. Sør-Trøndelag: Binova AS; Lille Trondhjæm Pub AS; Oppdal Entreprenør AS. Nordland: Sortland Sykkel og Motor AS. Troms: Astafjord Kommunikasjon ASI tillegg ble det kunngjort åpnet fire personlige konkurser.Hele listen, pluss ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv