27 konkurser

Mandag ble 27 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Hipp og Hopp AS; Moby AS; Sarah Borghi AS; Tiger Studio AS. Akershus: Mectech AS; Vito Auto AS. Oppland: Erken AS.Vest-Agder: Global Kompetanse AS. Rogaland: Karmsund Maritime Contractor AS; Pilum Invest AS. Hordaland: Audio Video Service AS; Harkestad Betong AS; Harkestad Eiendom AS; Harkestad Malvin og Sønner AS; Søk Eiendom AS.Møre og Romsdal: Avant Entreprenør AS; Rensvik Marine AS; Sunnmørsbygg AS. Nord-Trøndelag: Derås Rolf Bygg AS; Nardo Miljø AS; Petra Drift AS.Nordland: Quivivraverra AS. Troms: Gulvhuset Nord AS; Tucael AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet tre personlige konkurser.Hele listen, pluss ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv