29 konkurser

Mandag ble 29 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde mandag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Byens Jern og Farge AS. Akershus: Ellen Rysand AS; Gadget Shop. Oslo: Incento AS; Nasty AS; Nordmarka Opplevelser AS. Hedmark: A A Flyttetjenester Martin. Buskerud: Altoon AS. Vestfold: Chr. Qvalesgate 1-3 AS; Fjeldstad Bulktrans AS; Hagia Kragerø AS.Telemark: Dus Mat og Vinhus AS. Vest-Agder: Pakkhuset AS; Sagen Erik AS. Rogaland: Aroma Cafe & Conditori AS; Kreative Lekeplasser AS. Hordaland: Bil & Invest AS; Gjertsen Balgobin & Durst AS; Grieg Bruun & Hauge AS; Stål og Byggmontering AS.Sogn og Fjordane: Young-Fashion AS.Sør-Trøndelag: Klæbunett AS. Nord-Trøndelag: Hutølo AS. Troms: Napp AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fem personlige konkurser.Hele listen, pluss ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv