- Dette ødelegger arbeidsmoralen

Oljeservicegründer Ståle Kyllingstad klaget forrige uke over trusler fra oljeselskaper. Nå mener hans egne ansatte at han selv bør skjerpe seg.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Oljeservicegründer Ståle Kyllingstad, eier av IKM Gruppen, klaget forrige uke over trusler fra oljeselskaper.- Vi aksepterer at folk vil kjøpe produktene billigere nå, men trusler burde oljeselskapene holde seg for gode til, sa Kyllingstad i forrige uke.Nå mener Kyllingstad sine egne ansatte at sjefen både seiler under falskt flagg og kaster stein i glasshus, skriver dn tirsdag, Kyllingstad ba nylig flere ansatte i IKM Gruppen gå ned 50.000 i lønn.- Vi gjør det beste vi kan for firmaet. Det er veldig sjelden vi sier nei til turer; vi reiser i hytt og vær. Dette ødelegger stemningen og arbeidsmoralen, sier offshoreansatt i IKM Gruppen Jan Erik Havnø.Ståle Kyllingstad sier han kun følger lønnsbetingelsene i resten av gruppen.

Nyheter
Næringsliv