Edda og A-pressen på lag

Edda Media og A-pressen forbereder trykkerisamarbeid, både i Rogaland og på Østlandet.

Næringsliv

Planen er å trykke Rogalands Avis (RA) i Haugesund istedenfor ved Aftenbladets trykkeri i Sandnes, som i dag, melder Haugesunds Avis.- Vi holder på med en utredning om et trykkerisamarbeid som gir A-pressen og Edda Media mulighet til å bytte titler, bekrefter konserndirektør Stig Finslo i Edda Media.Utredningen skal være ferdig 1. mai og samarbeidet kan tre i kraft allerede fra juni.Også i Moss går det mot trykkerisamarbeid. Moss Avis kan bli trykket i A-pressens Nummer 1 Trykk på Lillestrøm.- For oss er det mer naturlig å trykke avisen på Lillestrøm. Det vil bety kortere vei og bedre deadline, sier ansvarlig redaktør Jan Tollefsen.Foreløpig er det ikke inngått noen kontrakter mellom partene. Men dersom samarbeidsavtalen kommer på plass, vil noen av Eddas aviser, deriblant Moss Avis, bli trykket på Lillestrøm. Til gjengjeld vil en del av A-pressens aviser bli trykket på Stokke. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv