Fredriksen kan putte mer penger i Golden Ocean

John Fredriksen kan være villig til å putte mer penger inn i Golden Ocean. (Oppdatert 14:56)

Konsernsjef Herman Billung (t.v.) og styremedlem i Golden Ocean Tor Olav Trøim. John Fredriksen er største aksjonær i tørrbulkselskapet - Foto: Scanpix
Næringsliv

John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean har sendt ut en melding. Styret håper en eventuell restrukturering av selskapet kan gjennomføres ved å hente inn mindre enn 100 millioner dollar i ny egenkapital. John Fredriksens Hemen Holding har indikert interesse for å delta med sin del. Hemen Holding har en eierandel på 40,31 prosent i selskapet.Videre opplyses det at salg av skip vil tilføre likviditet på 18 millioner dollar. Likviditeten på kort sikt er fortsatt utfordrende.Golden Ocean tar sikte på å presentere en restruktureringsplan innen utgangen av mars.Det ble innført børspause i Golden Ocean før publisering av meldingen. Denne ble opphevet 14.52. Aksjen snur opp. Siste notering er 3,55 kroner, opp 0,6 prosent.

Nyheter
Børs