Helene Rasks selskap konkurs

Rask Models konkurs - ni modeller arbeidsledige.

Helene Rask og hennes modeller, kjent fra TV-serien "Glamourjentene" på TVNorge - Foto: Scanpix
Næringsliv

I lørdagens Finansavisen kom det frem at jentene du ser på TVNorgeprogrammet "Glamourjentene", nå er arbeidsledige. Til tross for flere forsider på Vi Menn, FHM, Gatebil og en rekke eventoppdrag har ikke Rask Models klart å gjøre opp skatteregningene.Selskapet ble etablert i 2005, og er ifølge seg selv "Norges største Glamourmodellbyrå".- Etter finanskrisen gjorde sitt inntog her i landet har de gode oppdragene vi foretrekker forsvunnet og gjort markedet vesentlig annerledes. Oppdrag finnes fremdeles, men ikke de gode med kvalitet over seg. De fleste vil ha gratis modeller, og det blir det ikke butikk av, skriver Helene Rask på egen blogg.

Nyheter
Næringsliv