Hydro permitterer 80 ansatte

De Hydro-ansatte i Holmestrand har fått beskjed om at 80 ansatte ved aluminiumvalseverket i byen må permitteres fra 15. april.

Konsernsjef i Hydro Eivind Reiten - Foto: Scanpix
Næringsliv

Den globale økonomiske nedturen er årsaken.- Vi har i det lengste prøvd å håndtere situasjonen ved å redusere antall innleide og ved å organisere en del av de ansatte i en pool som har gitt oss økt fleksibilitet, uttaler fabrikksjef Martin Sagen på Hydros nettsider.- De siste ukene har imidlertid ordresituasjonen utviklet seg slik at vi ikke lenger kan unngå permitteringer.Han opplyser at det også i Holmestrand er leveransene til bil- og transportnæringen som er sterkest rammet. I tillegg viser markedet nedgang for produkter til bygg og mer generell industriell bruk.Permitteringene har vært ventet, og skjer ifølge Hydro i overensstemmelse med de tillitsvalgte ved bedriften. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv