Jens Stoltenberg er positiv

- De tiltakene vi har lansert, virker, sa Stoltenberg i dag.

Statsminister Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix
Næringsliv

Norge er det landet i verden som er nest minst påvirket av finanskrisen, bare forbigått av Polen, skrev VG sist uke og viste til dokumenter presentert bak lukkede dører av Kristin Halvorsen.Jens Soltenberg møtte i dag lederne for de største norske bedriftene, og statsministeren var veldig positiv, ifølge Dn.no. Han sa til pressen at tiltakene som ble lansert i høst og etter jul virker.- Det var et godt møte. Hovedfunnet er at de tiltakene vi har lansert, virker, sa han til pressen etter møtet.Statsministeren påpekte at den internasjonale situasjonen er alvorlig, men at vi vil se oppgang igjen.- Men jeg mener det viktig å understreke at denne situasjonen kommer til å snu, vi vil se oppgang, sa han.

Nyheter
Næringsliv