Kampanje-salg bekreftes

Hjemmet Mortensen (HM) selger bladet og nettstedet Kampanje til tre av de ansatte.

Foto: Scanpix
Næringsliv

- Dette er en god løsning for begge parter. Vi mener at denne interessentgruppen best ivaretar Kampanje som merkevare, sier administrerende direktør i HM, Anne Britt Berentsen.Det er Knut-Kristian Hauger, Hilde Nyman og Erlend Fossbakken som overtar eierskapet til Kampanje fra og med månedsskiftet.- De tre ansatte har de beste forutsetninger for å ivareta og videreutvikle merkevaren Kampanje videre. De har kunnskap, høyt engasjement og sterk tro på merkevaren, sier Berentsen i en melding.De nye eierne kommenterer overtagelsen slik:- Vi er svært fornøyde med at forhandlingene med Hjemmet Mortensen endte med en god avtale om overtagelse av Kampanje. Vi vil gjerne benytte anledningen til å gi Hjemmet Mortensen honnør for at forlaget hele tiden har opptrådt meget konstruktivt, og at de har vist stor evne til å finne en god løsning for begge parter, sier de nye eierne av Kampanje, Knut-Kristian Hauger, Hilde Nyman og Erlend Fossbakken.Det nye selskapet Kampanje Forlag er under stiftelse. Eierne ser fram til å utvikle Kampanje magasin og Kampanje.com.- Kampanje har et betydelig potensial for ytterligere vekst i både leser- og annonsemarkedet. Vi gleder oss til å gå løs på utfordringene med å bygge Kampanje i et mediemarked som endrer seg stadig raskere. Vi har mange planer fremover, og er nå i dialog med flere mulige samarbeidspartnere, forteller Knut-Kristian Hauger, som blir daglig leder for Kampanje Forlag.I tillegg til de tre nye eierne, blir ansettelsesforholdet til de øvrige tre ansatte videreført i Kampanje.Kampanje ble etablert i 1964 av Nils Rømming, som var utgiver av bladet fram til 1970. Da overtok Teknisk Presse, Kampanje kom i 1985 inn i Hjemmet Mortensen-sfæren. Den gang ble bladet kjøpt av AS Hjemmet fra Teknisk Presse. Nettsatsingen til Kampanje ble innledet for fullt i 2000/2001.To av de nye eierne har vært med siden den gangen det første store digitale løftet ble gjennomført, Erlend Fossbakken fra oktober 2000 og Knut-Kristian Hauger fra november 2000 mens Hilde Nyman ble ansatt i 2005.

Nyheter
Næringsliv