Trøim om Golden Ocean

Golden Ocean må finne en løsning innen mindre enn 14 dager, sier Tor Olav Trøim.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Næringsliv

Tirsdag ettermiddag ble det kjent at obligasjonseierne i John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean har godkjent at man ser bort fra låneavtalens krav om størrelsen på egenkapitalandelen på markedsjustert basis. Selskapet er dermed nærmere en løsning som kan sikre videre drift.- Vi har gitt oss selv tiden ut mars til å finne en løsning. Nå forhandler vi med verftene der Golden Ocean har bestilt sine nybygg, og det er bra progresjon i disse samtalene, sier Fredriksens høye hånd, Tor Olav Trøim, ifølge DN.Når det gjelder Fredriksens rolle, har Trøim følgende kommentar:- Det er godt å ha en eier som kan rydde opp.Trøim sier at Fredriksen ikke har finansielle problemer og at han har mer enn de fleste av oss kan drømme om.

Nyheter
Børs