Ukens 109 konkurser

109 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er oversikten over alle sammen.

Foto: iStockPhoto
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Norsk Bygningsfilm AS. Oslo: Flexiservice; Investco Partners AS; NC Nye Collins Entreprenør AS; Proff Bemanning AS; Scan Plant Trading. Oppland: Beco Eloksal AS; Cafedrift AS. Buskerud: RH Motorsenter AS; Team Biltransport AS. Vestfold: Music House AS; Måøys Bygg & Vedlikehold DA; Royaltix AS. Rogaland: Lager Vest AS; Nye Amanda; Pro Sport Norge AS; Steinsenteret Ølen AS. Hordaland: Ecco Marketing; Renholdsgiganten Bergen.Nordland: Jero Restaurantdrift AS; Nordland Prosjektutvikling AS; Træna Bygdeservice AS.I tillegg ble det kunngjort én personlig konkurs.Hele listen, pluss ytterligere opplysninger, finner du her.109 konkurser Dermed ble det denne uken kunngjort åpnet 109 konkurser, hvorav 17 personlige:Mandag: 29 konkurser Tirsdag: 17 konkurser Onsdag: 25 konkurser Torsdag: 15 konkurser

Nyheter
Næringsliv