19 konkurser i går

Torsdag ble 19 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Prinsensgt 6 AS. Akershus: Comfort Drøbak AS; Cosmic Solutions AS. Oslo: Market Response AS; Naboens Pub AS; Nordstrand Bildesenter AS; Paus-Jensen Optikk AS. Oppland: Kvitfjell Golf Eiendom AS; Otta Gatebil AS. Vestfold: Foss Tormod Transport AS. Vest-Agder: Fidjeåsen Utvikling AS; RS Betongbygg AS. Rogaland: Subway Sandnes AS. Møre og Romsdal: Kompakt Musikk AS. Sør-Trøndelag: Bengton Transport AS. Nordland: Reklameservice Nord AS; Svolvær Mett & Go AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet to personlige konkurser.Hele listen, pluss ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv