23 konkurser

Torsdag ble 23 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Akershus: AE Entreprenør AS; Leiemaskiner AS; Masahiro Norge AS.Oslo: Dragsmunken AS.Oppland: Werner Klær AS.Buskerud: Grøtting Tom Transport AS; Norefjell Stav og Laft AS.Vestfold: MJO Consulting AS.Vest-Agder: Netland Bygg AS.Rogaland: Områdesikring AS; Siras AS.Hordaland: Designsnekkeriet AS; Harald Goksøyr Si02 AS; Krystall Kafe AS; Vestbygg Prosjekt AS.Sogn og Fjordane: Fjord Technology Production AS.Møre og Romsdal: JFJ Utemiljø AS.Nord-Trøndelag: Dexta Steinkjer AS; Frosta Taxi AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet fire personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv