29 konkurser i går

Onsdag ble 29 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund.

Foto: Are T. Samsonsen, Akam.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Vanquish AS.Akershus: Fagbemanning AS; Skårer Rørservice AS; Spex-Projects.Oslo: Alfa Blikk & Ventilasjon AS; Infostream Software AS; Nova Vista Interactive AS.Hedmark: Flisa Sementstøperi AS.Buskerud: Scandihall AS; Torvstua Drift AS.Telemark: Autodel 1 AS.Aust-Agder: Arendal Båtsenter AS.Hordaland: Anthonisen Seafood AS.Sogn og Fjordane: Fjordane Bowling AS.Møre og Romsdal: Pro Flis.Nordland: Noraførr Prosjekt AS.Troms: Spectrum Byggfornyelse AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet 12 personlige konkurser.Hele listen, samt ytterligere opplysninger om konkursene, finner du her.

Nyheter
Næringsliv