Billung: -Timeglasset var i ferd med å renne ut

Herman Billung er ydmyk og lettet over at snuoperasjonen i Golden Ocean endelig er i havn. Nå er han klar til å fokusere på 100 prosent på driften.

Publisert 2. april 2009 kl. 13.41
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord
CEO i Golden Ocean, Herman Billung - Foto: Finansavisen
John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean Group stiger 4,1 prosent til 4,30 kroner etter å ha gjennomført emisjon på 180 millioner aksjer til kurs 4,10 per aksje. Selskapet har dessuten kjøpt tilbake obligasjonslån med rabatt og restrukturert nybyggingsprogrammet.- Dette var på hengende håret. Timeglasset var i ferd med å renne ut, sier selskapets sjef, Herman Billung til HegnarOnline..- Nå skal vi konsentrere oss om driften og gjøre alt vi kan for å minimere motpartsrisikoen. Vi er de første, av selskapene det er naturlig å sammenligne seg med, som har fått til en total restrukturering av selskapet. På sikt tror jeg det vil åpne seg spennende muligheter i markedet, fordi flere av våre konkurrenter vil havne i tilsvarende situasjon som vi har vært i, sa Billung.Les også: