Brynestad reddet fra konkurs

Eks-milliardæren ser ut til å klare å restrukturere CG Holding.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Representanter for Brynestad har i Asker og Bærum tingrett begjært om gjeldsforhandlinger CG Holding, Briksdalen Eiendom og Nordic Blue.Brynestad skal være på god vei med restruktureringen av CG Holding, og viderefører da det meste av virksomheten.- Restruktureringen av CG Holding er nå langt på vei gjennomført, og dermed er det lagt et grunnlag for å videreføre virksomheten i samtlige av konsernets sentrale datterselskaper, skriver selskapet i en pressemelding.Milliardær x 2Atle Brynestad har vært milliardær to ganger, har eiet både Smart Club og Lyn, samt en rekke eiendommer. Kremmerens selskaper, CG Holding og datterselskapet Briksdalen Eiendom, er tidligere begjært konkurs. Årsaken skal være en millionsum selskapet er skyldig i Sverige.- Alt er til salgs, sa adm. direktør Christian Butenschøn i CG Holding til til Dagens Næringsliv.Briksdalen Eiendom hadde for ett år siden 130.000 kvadratmeter næringseiendom i drift, samt 350.000 kvadratmeter under utvikling. Nå må eiendomsselskapet kvitte seg med både ferdig og uferdige eiendommer for å sikre kapital, skrev Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv