DnB NOR Markets jekker opp RCCL

Risikoen for emisjon er redusert i RCCL, mener DnB NOR Markets.

Independence of the Seas, operert av RCCL - Foto: Scanpix
Næringsliv

Tallene fra RCCL kom inn bedre enn ventet i går. Ifølge DnB NOR Markets reduseres risikoen for en emisjon.EPS endte på minus 0,17 dollar, mot meglerhusets estimat på minus 0,32 og konsensus på minus 0,34 dollar.- Selskapet oppnådde bedre priser enn vi hadde lagt til grunn ettersom flere bestiller cruise i siste liten, det vil si på høyere priser. Med én milliard dollar i likvider, en operativt positiv kontantstrøm og finansieringsavtaler i boks, bør selskapet nå kunne styre unna noen likviditetsskvis de neste årene, heter det i dagens morgenrapport.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på RCCL og tar kursmålet opp fra 13 til 15 dollar per aksje, tilsvarende fra 90 til 100 kroner.Siste notering er 88,50 kroner, opp 6,3 prosent.

Nyheter
Børs