Melding fra Golden Ocean

John Fredriksens Golden Ocean har sendt ut en oppdatering.

Publisert 1. april 2009 kl. 08.50
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 15.59
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 149 ord
Konsernsjef Herman Billung (t.v.) og styremedlem i Golden Ocean Tor Olav Trøim. John Fredriksen er største aksjonær i tørrbulkselskapet - Foto: Scanpix
John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean opplyser at selskapet er i avsluttende forhandler med banker og verft. Selskapet tror på en snarlig løsning.Rederiet tror selskapet vil bli tilført noe ny egenkapital og at gjelden vil bli redusert.Her er meldingen som er sendt ut:"Reference is made to the press release dated March 24, 2009. Golden Ocean Group Limited ("Golden Ocean" or the "Company") is presently in the final stage in the discussions with its lending banks, creditors and shipyards. Management believes that a global solution concluding and uniting these agreements can be reached shortly. This will be followed by a financial restructuring which includes injection of some new equity and a reduction of part of the company's debt. The target is to create a financially strong Golden Ocean with a solid cash flow and a company that are in the position to benefit from new opportunities in the dry bulk market."