- Nå er det endelig livstegn

Fredag lå det fire lasteklare VLCC-skip i AG. Skipsmeglerfirma mener nå det er noen lyspunkter å spore i tank-sektoren.

Front Opalia - Foto: Frontline
Næringsliv

Fredag lå det fire lasteklare VLCC-skip i AG, og i løpet av de neste 30 dagene ventes det å ankomme 79 skip til området.Av de totalt 83 skipene er 47 dobbeltskrogede, opplyser skipsmeglerfirmaet Pareto Bassøe Shipbrokers.For en uke siden var det totalt 76 lasteklare skip i området.- Noe livstegn er kommet tilbake i VLCC-markedet. Ratene fortsatte å falle tidlig i uken da befrakterne kom inn i markedet igjen. Med tidlige mai- laster i spill har aktiviteten tatt seg opp betydelig. Eierne har utnyttet dette og ratene var langt fra bunnivåene i slutten av uken, selv om lønnsomheten ikke er noe å snakke om, skriver Bassøe.

Nyheter
Børs